09.08.20 – 2 dager

Eggen på Knutshø+rafting Sjoa 09.- 10.aug

Bli med på en 2-dagers tur der vi på langs går over eggen på Knutshø (Besseggens tøffe lillebror), bor i Lavvo el. hytte langs med Sjoa, opplever rafting i Sjoa på sitt aller beste på en heldagstur.

10.08.20 – 2 dager

Mekka4stisykkling Gautefall 11.-12.8 Fullbooket

Bli med på 2-dagers terrengsykkeltur til stisyklernes Mekka, Gautefall. Kveldsmat med overnatting sentralt i Skien på Clarion Collection Hotel - Bryggeparken. Muligheter til afterbike i bussen til hotellet.

24.08.20 – 3 dager

«Noe av det beste Norge kan by på» 24.-26.aug

Den perfekte turen for deg som vil få med deg noe av det beste Norge kan by på. I løpet av 3 fullpakkede dager kommer perlene på en snor med Borgund stavkirke, Vindhellavegen, Historisk vei Lærdal, Gamle Lærdalsøyri, Verdens leeengste veitunnel, Stegastein, Fjordcruise på Nærøyfjorden (UNESCO), Flåmsbanen, Rallarvegen på sykkel, mulighet til Flåm Zipline, vandre Aurlandsdalen m.m

29.08.20 – 2 dager

Gaustatoppen, gå Sabotørstien m.m 29. -30.aug

Opplev Rjukan med Kampen om Tungtvannet, Vemork, Solspeilet, dresintur på Numedalsbanen, Krossobanen og topptur til Gaustatoppen. Vi har skreddersydd en spennende tur med mye interessant industri- og krigshistorie i et spektakulært vakkert naturlandskap. Vi går den mest spennede delen av Sabotørstien via juvet og jernbanetraseen inn til Vemork.